Zing a.s. 26 maart, 1 keer geheel vrijblijvend met ons mee tijdens een repetitie om te zien of het je bevalt. Na deze proefrepetitie kun je beslissen of het lidmaatschap van Alive iets voor jou is. Iedereen die tussen de 14 en 58 jaar oud is kan lid worden van Alive. Mocht je besluiten om lid te worden, dan wordt je na een stemtest bij onze dirigent eerst aspirant lid. Deze periode van vijf repetitieavonden kunnen gebruikt worden om van beiden kanten te bekijken of het bevalt.
Je kunt op elk moment van het jaar lid worden. Zangervaring is niet strikt noodzakelijk, al is gevoel voor ritme en muziek mooi meegenomen. Om lid te worden, hoef je niet aangesloten te zijn bij een kerk/gemeente. Belangrijker is dat je je kunt vinden in de inhoud van de songs, zodat je ze met gevoel en overtuiging kunt overbrengen. Je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen zingen. We verwachten wel dat je thuis de teksten instudeert. We hebben een mp3 bestanden per stemsoort en een oefenboek. Deze items krijg je als je lid wordt van ons koor. Dat maakt het gemakkelijk om de nummers door te nemen.

Voorwaarden:
• Iedereen vanaf 14 jaar tot 58 jaar kan met ons meedoen!
• Tegen inlevering van het concertkaartje of deelname aan de jubileum workshop ontvang je maar liefst 20% korting op het aspirantlidmaatschap van Alive
• Actieperiode loopt t/m 30 april 2018.
• Actieprijs is 60 euro. Hiervoor krijg je 6 repetities, de songteksten op papier en het oefenmateriaal als mp3-bestanden.
• Er zijn maar liefst twee optredens in juni waaraan je kan meedoen met een groot aantal songs die je zal leren gedurende deze periode.