Alive Black Gospel Choir

Black Gospel is echte soul muziek – zingen vanuit je ziel – en is inmiddels enorm populair geworden in Nederland. Alle muziekstijlen vind je erin terug: jazz, blues, rock, funk en reggae. Van a-capella tot veel instrumentale begeleiding. En van ingetogen tot zeer uitbundig; van solistisch tot massaal.

Alive Gospel Choir is een Black Gospel koor in Nieuwegein dat in september 2008 is opgericht. Ons koor bestaat op dit moment uit ongeveer 45 leden en we zijn een gezellig en zeer enthousiast koor met een sterke onderlinge band. Op ons repertoire staan Black American Gospels, die we zo authentiek mogelijk zingen.

Een paar keer per jaar hebben we ook optredens. Samen met onze zusterkoren verzorgen we dan een spetterend concert in sfeervolle zalen, afhankelijk van de gelegenheid waarvoor we optreden. Elke twee weken repeteren wij met onze dirigente Edith Casteleyn en een liveband in de Lotus te Nieuwegein. Lijkt het je leuk om een keer mee te zingen tijdens een repetitieavond? Kijk hier voor de repetitiedata en kom vrijblijvend een keer meezingen. En heb je echt lef en vind je het leuk, dan kun je ook solo zingen met uiteraard de ondersteuning van ons koor. Wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een mail naar info@alivegospel.nl 

This entry was posted in Homepage. Bookmark the permalink.