Dirigent & band

Dirigent Edith Casteleyn

De muzikale leiding van Alive Black Gospel Choir valt onder de inspirerende leiding van Edith Casteleyn. Meer dan 25 jaar slaat zij een brug tussen de authentieke black American gospel muziek en de Europese cultuur. Met haar interpretatie van de authentieke gospel wordt Edith veel gevraagd door nationale artiesten op radio, televisie en bijzondere evenementen als jazzfestivals en concerten. Ook geeft zij regelmatig workshops (ook internationaal) en ondersteunt zij met haar koren kerkdiensten door heel Nederland. Zij heeft o.a. samengewerkt met Richard Smallwood en J.P. Kee.

 

Pat Winterdal  Basgitarist en arrangeur
is aan ons koor verbonden als bandleider. Door zijn grote muzikaliteit en enthousiaste inzet, is hij een fijne ondersteuning voor ons koor. De repetitieavonden worden begeleid met live band door Pat Winterdal (bassist) en Victor Weigand (toetsenist). 
Bij concerten wordt dit tweetal uitgebreid met meer bandleden, zoals een drummer.
Naast de werkzaamheden bij de koren is Pat producer, componist en een veel gevraagd studiomuzikant. Zo heeft hij o.a. samengewerkt met de bekende namen Candy en Hans Dulfer, Lee Towers, Frans Bauer.