Maandag 8 oktober starten wij met een projectkoor. In 9 repetitieavonden leren wij een aantal authentieke Black American Gospel songs die wij half februari 2019 tijdens een concert zullen uitvoeren. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met Alive Gospel Choir.

Wat houdt het in?
Wij zijn Alive Gospel Choir en zitten in Nieuwegein. We zijn een Black Gospel Koor die repeteren  om de maandag onder leiding van dirigent Edith Casteleyn. Wij zijn op zoek naar zangers en zangeressen, die willen deelnemen aan een nieuw projectkoor. Dit projectkoor gaat aankomende oktober van start. Er wordt dan samen met Alive Gospel Choir gerepeteerd onder begeleiding van een live band. Het repertoire bestaat uit swingende Black American Gospel songs, die op een authentieke manier gezongen worden.

Voor wie is het projectkoor?
Iedereen tussen de 14 en 58 jaar is welkom bij Alive. De repetities zijn om de maandag avond en starten op in oktober 2018 op de Bredeschool “de Lotus” Lupinestraat 15 in Nieuwegein. Het project wordt na 9 repetitieavonden afgesloten met een gezamenlijk concert in februari(dit optreden is uiteraard niet verplicht).

Wat kost het en wat krijg ik er voor?
Deelname aan het project kost 95,- euro. Dit bedrag is inclusief zangplezier, een optreden, 9 oefen avonden, een link met oefensongs en ons songbook. Het is belangrijk om op tijd te zijn met opgeven, want er kan een beperkt aantal deelnemers inschrijven.

Wat zijn de voorwaarden?
Je hoeft geen noten te kunnen lezen. Ook hoef je niet aangesloten te zijn bij een kerk/gemeente om bij Alive te komen zingen. Affiniteit voor onze stijl (gospel), gevoel voor ritme en zang is belangrijker. We verwachten wel dat je oefent en beschikbaar bent voor deze periode.

Meedoen of belangstelling?
Stuur dan een e-mail naar info@alivegospel.nl met daarin: “projectkoor, jouw naam / stemsoort indien bekend”. Voor een bedrag van € 95,00 doe je mee, ontvang je een PDF met de songs en mp3 oefenmuziek in jouw stemsoort! Het is ook mogelijk om een keertje mee te doen. Ook dat horen we graag d.m.v. een mailtje.

Mocht je vragen hebben!
Mail dan naar info@alivegospel.nl of bel na 19.00 uur naar Ingrid Beukman 06-55758997