Lid worden

Lijkt het je leuk om een keer mee te zingen? Wees welkom en maak vrijblijvend kennis op een van de repetitie avonden! Na afloop zijn wij altijd benieuwd naar jouw ervaring. Laat het ons weten en wij nemen graag achteraf contact op om verder kennis te maken.

Het nieuwe seizoen van Alive Gospel Choir is begonnen op maandag 26 augustus 2019. Je bent welkom op een willekeurige repetitieavond in de oneven weken. Vooraf even aanmelden bij info@alivegospel.nl!
De repetitieavonden van Alive Gospel Choir beginnen om 19.30 en eindigen om ca. 22.00 uur. Wij repeteren in de grote zaal van De Partner, Nedereindseweg 401/401A in Nieuwegein.

Onze komende repetitiedata:

Seizoen 2019-2020
13 en 27 januari 2020
10 en 24 februari 2020
9 maart 2020
23 maart 2020
6 en 20 april 2020

18 mei 2020
15 juni 2020

Het lidmaatschap
Zing 1 keer geheel vrijblijvend met ons mee tijdens een repetitie om te zien of het je bevalt. Na die proefrepetitie kan je beslissen of het lidmaatschap van Alive iets voor jou is. Iedereen die tussen de 14 en 58 jaar oud is kan lid worden van Alive. Mocht je besluiten om lid te worden, dan wordt je na een stemtest bij onze dirigent eerst aspirant lid. Deze periode van vijf repetitieavonden kunnen gebruikt worden om van beiden kanten te bekijken of het bevalt.

Je kunt op elk moment van het jaar lid worden. Zangervaring is niet strikt noodzakelijk, al is gevoel voor ritme en muziek mooi meegenomen. Om lid te worden, hoef je niet aangesloten te zijn bij een kerk/gemeente. Belangrijker is dat je je kunt vinden in de inhoud van de songs, zodat je ze met gevoel en overtuiging kunt overbrengen. Je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen zingen. We verwachten wel dat je thuis de teksten instudeert. We hebben mp3 bestanden per stemsoort en een oefenboek. Deze items koop je als je lid wordt van ons koor. Dat maakt het gemakkelijk om de nummers door te nemen.

Solist worden bij Alive Gospel Choir

Daar vragen we meer aandacht voor. Onder andere relevante zang ervaring, een enthousiaste uitstraling en een feeling met Gospel die terug te horen is in je stem. Bij onze dirigente Edith Casteleyn heb je een auditie. Om solist te worden moet je lid zijn van Alive Gospel Choir en bij voorkeur alle repetities bijwonen. Ook wordt er meer gevraagd van je met betrekking tot het snel aanleren van de teksten en deelname aan diverse optredens. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste solisten, dus heb je een duidelijke drive en ambitie meld je dan snel aan bij Alive.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden of wil je meer informatie stuur dan even een mailtje naar info@alivegospel.nl