Maak vrijblijvend met ons kennis!

Lijkt het je leuk om een keer mee te zingen op een van onze repetitieavonden?
Kom dan gerust eens geheel vrijblijvend langs. We repeteren eens in de twee weken (oneven weken) op maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in De Brede School, de Lotus, Lupinestraat 15 in Nieuwegein.lupineschool


Onze komende repetitiedata zijn:

12 en 26 februari 
12 en 26 maart 
9   en 23 april 
7   mei 
4   en 18 juni *Zomerstop*
Repetitie data na de zomer volgen later

Het lidmaatschap
Zing 1 keer geheel vrijblijvend met ons mee tijdens een repetitie om te zien of het je bevalt. Na die proefrepetitie kun je beslissen of het lidmaatschap van Alive iets voor jou is. Iedereen die tussen de 14 en 58 jaar oud is kan lid worden van Alive. Mocht je besluiten om lid te worden, dan wordt je na een stemtest bij onze dirigent eerst aspirant lid. Deze periode van vijf repetitieavonden kunnen gebruikt worden om van beiden kanten te bekijken of het bevalt.

Je kunt op elk moment van het jaar lid worden. Zangervaring is niet strikt noodzakelijk, al is gevoel voor ritme en muziek mooi meegenomen. Om lid te worden, hoef je niet aangesloten te zijn bij een kerk/gemeente. Belangrijker is dat je je kunt vinden in de inhoud van de songs, zodat je ze met gevoel en overtuiging kunt overbrengen. Je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen zingen. We verwachten wel dat je thuis de teksten instudeert. We hebben een mp3 bestanden per stemsoort en een oefenboek. Deze items krijg je als je lid wordt van ons koor. Dat maakt het gemakkelijk om de nummers door te nemen.

Solist worden bij Alive Gospel Choir
Daar vragen we meer aandacht voor. Onder andere relevante zang ervaring, een enthousiaste uitstraling en een feeling met Gospel die terug te horen is in je stem. Bij onze dirigente Edith Casteleyn heb je een auditie. Om solist te worden moet je lid zijn van Alive Gospel Choir en bij voorkeur alle repetities bijwonen. Ook wordt er meer gevraagd van je met betrekking tot het snel aanleren van de teksten en deelname aan diverse optredens. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste solisten, dus heb je een duidelijke drive en ambitie meld je dan snel aan bij Alive.


Ben je geïnteresseerd om lid te worden of wil je meer informatie stuur dan even een mailtje naar info@alivegospel.nl of bel na 19.00 uur met Ingrid Beukman 0655758997.