Lid worden

Lijkt het je leuk om een keer mee te zingen? Wees welkom en maak vrijblijvend kennis op een van de repetitie avonden!
Zing 1 keer geheel vrijblijvend met ons mee met een repetitie en kijk of het je bevalt. Na die proefrepetitie kan je beslissen of het lidmaatschap van Alive iets voor jou is.

Informatie repetitieavonden van Alive Gospel Choir
Wanneer: Maandagavond ((oneven weken) 19.30 – ca. 22.00 uur
Locatie: De Brede school De Lotus
Adres: Lupinestraat 23, Nieuwegein

Het lidmaatschap

Ben je tussen de 14 en 58 jaar en wil je meer van onze swingende Gospels genieten? Dan is het aspirant lidmaatschap iets voor jou! Na een stemtest bij onze dirigent mag je als aspirant lid 2 maanden met ons koor meedoen. Instappen mag op elk moment van het (lopend)seizoen. Zangervaring is niet strikt noodzakelijk en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Gevoel voor ritme en muziek is zeker een pré. Wanneer het in de periode van 4 repetitieavonden van beide kanten goed bevalt, wordt het aspirant lidmaatschap omgezet in een vast lidmaatschap.

Om lid te worden, hoef je niet aangesloten te zijn bij een kerk/gemeente. Belangrijk is dat je je kunt vinden in de inhoud van de songs, zodat je ze met gevoel en overtuiging kunt overbrengen. We verwachten dat je de songs en teksten thuis instudeert. Je ontvangt aan de start mp3 bestanden per stemsoort en een oefenboek. Deze items koop je als je lid wordt van ons koor. 

Ben je geïnteresseerd om lid te worden of wil je meer informatie? Stuur dan even een mailtje naar info@alivegospel.nl

Repetitiedata seizoen
2020-2021

2020: 7 september, 21 september,
5 oktober, 19 oktober, 2 november,
16 november, 30 november, 14 december

2021: 18 januari, 1 februari, 15 februari,
1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april,
26 april, 10 mei

Solist worden bij Alive Gospel Choir

Daar vragen we meer aandacht voor. Onder andere relevante zang ervaring, een enthousiaste uitstraling en een feeling met Gospel die terug te horen is in je stem. Bij onze dirigente Edith Casteleyn heb je een auditie. Om solist te worden moet je lid zijn van Alive Gospel Choir en bij voorkeur alle repetities bijwonen. Ook wordt er meer gevraagd van je met betrekking tot het snel aanleren van de teksten en deelname aan diverse optredens. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste solisten, dus heb je een duidelijke drive en ambitie meld je dan snel aan bij Alive.