Doe mee met onze workshop!
Om ons 10-jarige lustrum te vieren, wordt er op 13, 15 en 17 maart 2018 een nieuwe workshop georganiseerd. Iedereen vanaf 14 jaar is welkom, gelovig of niet, van ervaren koorleden tot badkamerzangers. Omdat we optreden met een echte band en een locatie huren vragen we een bijdrage. Onze workshop is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Prins Bernard Cultuurfonds!

Het programma
Op dinsdag 13 en donderdag 15 maart studeren we de liederen in van 19.00-22.30 uur. Zaterdag 17 maart is de grote dag; van 13.00-17.00 is de generale repetitie waarna om 19.30 het slotconcert losbarst voor familie, vrienden en belangstellenden. 

Wil je graag solo zingen?
Ook solo zingen behoort tot de mogelijkheden, hiervoor vragen we je vooraf auditie te doen bij Edith Casteleyn thuis in Soest. Als je de solo-uitdaging aan wilt gaan, geef dit dan aan bij je inschrijving.

Muzikale happening 
Het minimum aantal deelnemers is 100. De combinatie van een koor van deze omvang met een professionele band voor de muzikale begeleiding staat garant voor een grote muzikale happening! Edith wordt tijdens de workshop ondersteund door solisten en een combo bestaande uit o.a. piano, slagwerk en (bas)gitaar. 

Deelnameprijs
De kosten voor de workshop zijn € 45,00. Hiervoor krijg je zo’n 12 uur aan zangplezier, les van een ervaren Black Gospel dirigent en begeleiding van een live band.

Het Concert
Op zaterdagavond 17 maart wordt de workshop afgesloten met een groot concert. Aanvang van het concert is 19.30 uur. Het concert staat open voor familie, vrienden en iedereen die zin heeft in een spetterende muzikale gospelavond. Dat het concert een groot festijn wordt leert de ervaring van andere workshops die door Edith Casteleyn zijn gegeven! Kaartjes voor het concert zijn te koop in de voorverkoop tijdens de workshop en aan de kassa voorafgaande aan het concert. Prijzen kaartjes: Voorverkoop €7,50/aan de Kassa €9,50.

Kaarten kun je bestellen bij Joyce Kouwen: Stuur een mail naar kouwensneller74@gmail.com en geef aan hoeveel kaarten je wil bestellen.

Het adres waar de workshop plaatsvindt is:
Jeruzalemkerk
Troosterlaan 65
3571 NN Utrecht

Dus.. heb je zin om gospelliederen te zingen in een groot koor, stuur dan een mail naar manon@alivegospel.nl met hierin je naam, adres en stemsoort. Dan maken we je inschrijving compleet.